Tävling

I Have Awoken

Söndag, 11 Maj 2014 - 21:44

Man kommer in i vardagsrummet inte ont anande och ser sin själsfrände så här?!?

Den som gissar rätt/närmast på vad han har haft för sig vinner ett SF biokort laddat med 100 kronor. Frakten inom Sverige ingår i vinsten. Alla vilda gissningar mottages!

Tävlingen avslutas Tisdagen den 13/5 klockan 17:00!

Go Go Go!

Wyrmvater Glaurung

Söndag, 06 Apr 2014 - 13:11

Piss from my ass !

För några dagar sedan nämnde vi att Helsingborgs dagblad hade annonserat att man kunde vinna en bälgarfest med öl i oändlighet om man lyckades skaffa fram ett bra namn till Köpenhamns Tivoli's bergochdalbana som numera inkluderar ett 22 meters högt vattenfall. Länken hittade Gange för jag var dum i huvudet och letade på fel ställe. Men efter figuerat ut ett bra namn i Angbands smedjor så skickade Sarah in det, tyvärr sista dagen. Så vi kände väl på oss att det kanske inte var en optimal tidpunkt. Jag valde fram Tyrolerfallen/faldet. Det som vann heter Alpefaldet.

Fan också, jag hade verkligen sett fram emot en armageddon, doomsday bravad då Svenskarna hade återupprättat tåget över bält.
Det hade knappast blivit freden i Köpenhamn som slutits utan snarare kalabaliken i Christiana eller dylikt som hade uppträtt om jag samlat ihop 25 stycken krigare som är sugna på öl. Nu slipper danskarna oroa sig att de blir invaderade, så kanske var bra på många sätt och vis.

Så nu skall jag försöka kriga mig till nästa tävling istället. Show your warrior face Metro. Ni kan ju kolla på Metros reporters mäktiga krigaransikte och sen bestämma att hon hade inte ens skrämt en rödhake till rodning.

Nä jag tog en bild igår som jag skall skicka in, och ni skall få äran att rösta på mig.

Givetvis skall jag vara hårdast här också. Vinner min bild, med förhoppningsvis er hjälp Så vinner jag två biljetter till varvet i Göteborg. Den andra biljetten skall Sarah få HAHA. S¨å alla som vill se oss plågas med hinder, hjärtflimmer och andnöd. Bör gå in på http://www.warriorface.se/
och rösta på mig. I så fall skall Sarah få en av hennes livsutmaningar =)

HELLFIRE !

The Gangs All Here

Söndag, 15 Dec 2013 - 21:53

The end is near...

We thank you and raise our horns for all you warriors who sent in your contributions to us, but we have two final fighters left to announce before the voting starts tomorrow.

Congratz to Jenna Isberg from Finland.and to Philipp Surkov from Germany...

We will post the voting rules and all of the pictures on our facebook tomorrow evening.

So Stay Tuned Or Stay Dead!

 

Weight Of The End

Fredag, 13 Dec 2013 - 12:53

This is the day of st lucia, and we will announce a warrior from a breathtaking place, where they once fought for freedom...

Perhaps stands William Wallace behind this fighter ?!?

Horns Up For Nicole Douglas from Scotland!

Rock on in the winterland

Midnight Horror

Torsdag, 24 Okt 2013 - 13:11

Inom en snar framtid kommer vi åter igen köra igång med tävlingar så det står härliga till här på bloggen.

Dessa tävlingar kommer vara riktade till er dedikerade hårdrocksfans. Den första kommer vara igång inom de närmsta veckorna, kanske redan till nästa helg om vi får svinga vårt trollspö.

Igår begav vi oss som sagt ut på ett enastående uppdrag i jordbodalen. Resultaten var många och bra...

Idag får ni endast en sneak peek på vad som komma skall i Paret Hårdrocks första, men inte sista tävling för detta året.

Stay Tuned Or Stay Dead...

Corridor Of Chameleons

Lördag, 09 Mar 2013 - 12:33

Bleed !

Jag tar en paus från fronten, är egentligen på jobb, men valde att vräka i mig min matranson från Paret Hårdrocks bnunker. Generalerna kallar redan till strid så jag skall fatta mig väldigt kort. Med en cool tävling som ligger upp för allmän beskådan på metaltown's hemsida

 

Så är du fotomodell så gå in på länken och kanske har du chans att träffa legendariska Meshuggah

The secrets of the black arts

Måndag, 04 Mar 2013 - 19:30

Vobiscum Sathanas

Godkväll krigare och vilda rövare från helveteshålet. Vi fyller för tillfället upp gamla inlägg på sidan så ni kan följa historiens vingslag. Idag har Paret Hårdrock avlidit efter en timmes spinning pass. Klockan 12.00 gick vi in och kände oss tuffa inför en timme på den stillastående cykeln. När vi kom ut från lokalen var vi ganska färdiga... Så ja vi körde dagis varianten: sov middag efter proteindryck och mat. Vi vaknade nu vid fem, så vi kan minst sagt säga att vi skjutit upp dagens förpliktelser något.

Så efter fallit tillbaks i nostalgistolen när vi läst gamla inlägg så kom vi på att den fjärde mars förra året hade vi en tävling. Inget speciellt egentligen, ett presentkort på SF bio. Men det borde vi lätt starta med igen. Våra förra tävlingar på denna sidan hade vi exklusiva målningar från Sabaton och Amon Amarth. Det var extremt uppskattat. (konstigt va?)

Så vad blir det denna gången?

 

Vi funderar på att börja med något signerat från Skandinavien, några gissningar?

Stay tuned for more, remember were you saw this first !

Sida:12(Av: 2)

 

Copyright 2012 © Parethardrock.se